Kære medlem af kunstforeningen!

Du inviteres hermed til

ÅBENT HUS

Lørdag den 2. februar 2019

kl. 14.00-16.00

Storemosevej 17 – 21, Vodskov

Vi glæder os til at afsløre årets kunst for alle vore medlemmer.

Efter præsentationen udleveres årets kunst, og der er forskellige værker at vælge mellem.

Både familie og venner er meget velkomne til at deltage i denne hyggelige eftermiddag
og der vil være mulighed for at købe kaffe, kage og drikkevarer.

Vi håber, at alle bliver glade for årets kunst, men – hvis værket ikke falder i smag,

kan man frit vælge et eksemplar fra restlageret af tidligere års kunst.

Udlevering sker som altid efter ”først til mølle” princippet, så vil du have alle muligheder at vælge mellem, er det er vigtigt at møde op!

Herunder kan du downloade og printe illustreret liste over indkøbt kunst i 2018 samt prioriteringsliste:

Indkøbt kunst 2018 – 52 værker

Prioriteringsliste kunst 2018 – 52 værker

Er du forhindret i at komme til Åbent Hus udleveres årets kunst på forvaltningen Storemosevej 17 – 21 som følger:

Torsdag 14. februar kl. 17.00 – 19.00

Onsdag 27. februar kl.15.30 – 17.00

Tirsdag 5. marts kl. 17.00 – 19.00

Alle dage i kantinen i Hammer Bakker.

Det vil også her være muligt at vælge et af andre års ”årets kunst” hvis dette års kunst ikke falder i smag.
Er du forhindret i selv at komme, er du velkommen til at sende en stedfortræder med en fuldmagt.

Vær meget opmærksom på, at det efter disse udleveringsdage ikke længere er muligt at få udleveret årets kunst som herefter tilfalder foreningen.

På Åbent hus kan der også købes ekstra eksemplarer af restlageret fra tidligere års kunst – dette kan betales kontant eller via MobilePay.

Priserne på restlageret varierer fra 300,- til 500,-

På denne dag præsenteres også alle årets indkøbte værker og vi afslører Årets overraskelse, som efter vores mening er et særligt attraktivt værk.

Alle værkerne er ophængt i Hammer Bakker til og med dagen før generalforsamlingen, som er torsdag den 7. marts 2019.

På Åbent Hus arrangementet vil du kunne finde en liste over medlemmer og det antal lodder, der er opsamlet.

Har du indsigelse mod listen skal du henvende dig til bestyrelsen senest den 21. februar 2019.

Mange hilsener

Bestyrelsen for